Sommerferien står for døren, og vi har lige bestilt et skønt ophold på vejlecenterhotel.dk – ikke at vi ikke kender stedet fra tidligere, for det gør vi, og da de er et familie hotel og har en familiær stemning, s ved vi allerede at børnene er velkomne og også kan føle sig hjemme uden alt for mange restriktioner fra hotellets side af. Jeg ved ikke om man kan sige at hotellet har sjæl, men det er det vi lidt oplever når vi har været der. Derfor slog vi også til, da vi fik et Sommer ferie tilbud fra Vejelcenterhotel.dk af. Det passede os fint med lige at have en overnatning eller to når nu vi cyklede rundt i Danmark.

Vi havde for længe siden besluttet os for sommerophold i danmark med cyklerne.

Sommerophold

Vores sommerophold i Danmark gik ud på at få en masse nærvær sammen samtidig med at vores cykler også lige blev rørt lidt – vi ville ud til by og strand og se hvad Danmark havde at byde på. Vejle var en af de første byer vi havde planlagt at komme til, så derfor valgte vi det tilbud fra Vejlecenterhotel.dk.

Inkluderet i prisen var entre billet til DGI Huset i Vejle, så det var bare et ekstra plus set med vores øjne. Nu kendte vi jo både maden og værelserne fra tidligere ophold, så vi vidste at det bare ville blive en god start på vores sommer ferie. Sommerophold i Danmark er blevet lidt en vane efter Corona tiden.