Jeg tror ikke der er ret mange mennesker der ikke kender til Munkebjerg Hotel, bare alene når man siger Munkebjerg. Sådan er det i hvert fald for mig – og har været det lige så længe jeg kan huske tilbage. For mig har Hotel Munkebjerg også altid stået for luksus og en del over det almindelige, når vi taler om ophold og forkælelse. Så i lighed med andre år, har vi i år bestilt et Påskeophold på Hotel Munkebjerg, så vi kan nyde hinanden i nogle skønne rammer, og rigtigt blive forkælet. Det er ikke bare noget jeg siger, jeg mener det, det er en af mine ynglings steder når jeg vil forkæle mig selv eller familien. Jeg selv syntes det er en god kombination, af dejlig mad, SPA & relax og skønne natur omgivelser.

Gourmet mad på Munkebjerg Påskeophold

Selvfølgelig skal vi have deres gourmet mad, vi er aldrig blevet skuffet når vi har spist deres anretninger på Munkebjerg Hotel, det har altid været en Gourmet oplevelse. Det er min erfaring at Munkebjerg leverer det bedste af det bedste, altså en meget høj kvalitet – og det er ikke kun maden jeg taler om. Det er rammerne, det er servicen, det er personalet, det er værelserne det er omgivelserne – Et eller andet sted er det sjovt at jeg altid vender tilbage til Munkebjerg Hotel og deres ophold – men det tyder på, at jeg får mine forventninger indfriet, og får en skøn oplevelse med hjem. Så er det også bare dejligt at familien også værdsætter det.