VQ Advokater

VQ Advokater er et Københavns- og Hillerødsbaseret advokatfirma, der har som mål at have så mange spidskompetencer som muligt under samme tag, så du kun behøver at gå et sted hen. VQ Advokater kan assistere ved både forskellige privatretslige anliggender og rådgivning inden for erhvervsret. Desuden tilbyder de at administrere ejendomme, hvad end det er udlejning eller erhvervsejendomme. Du er altid velkommen til at booke et gratis rådgivningsmøde, før du hyrer dem til en opgave. Du kan også holde øje med hvilke kurser og events, de tilbyder inden for forskellige juridiske emner.

Patent og varemærker

Man kan som firma komme i store problemer, hvis man ikke tager patent på en ting, både i forhold til selv at kunne udnytte sin opfindelse og til at beskytte sig imod andres udnyttelse af den. Patent er eneretten til erhvervsmæssig udnyttelse af en opfindelse eller en ny fremstillingsmetode. Et patent, eller en brugsmodel, tiltrækker investorer og er din beskyttelse i eventuelle samarbejder. Der er en række regler for, hvilke opfindelser der kan få patent, og hvilke der ikke kan. Desuden gælder et patent kun i en årrække og i Danmark. Hvis du ønsker at benytte din opfindelse i andre lande, skal du søge patent dér.

Alle disse regler og processer kan VQ Advokater sætte dig ind i og hjælpe med. VQ Advokater yder altid en personlig rådgivning, så du kan være sikker på, at de sætter sig ind i din sag. Hvad patent betyder og hvordan du skal forholde dig, indtil du får det, kan de altid rådgive dig med.